Espoon painolaatta

Siltamäenkatu 33, 15300 LAHTI
44 750 7729

Soita ja kysy lisää:

44 750 7729

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella ja vastaamme pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Espoon Painolaatta Oy
Hirsalantie 11
02420 JORVAS

Y-tunnus: 0907603-6
Puh: 044 750 7729

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Espoon Painolaatta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Espoon Painolaatta Oy

Espoon Painolaatta Oy valmistaa painolaatat pakkausteollisuudelle. Olemme täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yksityinen perheyritys. Vuodesta 1958 olemme palvelleet pakkausteollisuutta Suomessa. Vanhimmat nykyisistä asiakassuhteistamme ovat yli 40 vuoden takaa. Käytössämme on alan parhaaksi todettua tekniikkaa. Laattojen syövytyksessä käytämme Interflex pesulaitteistoa, jossa liuottimen kulutus on pesutekniikasta johtuen vähäisempää kuin muilla vastaavilla laitteistoilla. Ympäristön kannalta tästä on etua. Samoin kierrätämme kaiken pesuliuottimen uudelleenkäyttöön omalla tislauslaitteistollamme. Pesujätteen toimitamme Ekokemille energiajätteenä. Lyhyellä ja liuotinta säästävällä pesuajalla on myös etuna pienempi laatan turpoaminen ja lyhyemmät kuivausajat – parempi laatu.

Digitaalinen työnkulkumme on Kodakin Prinergy, jonka kautta lähes kaikki digitaalinen aineistomme kulkee.

Tuotteitamme:

Flexopainolaatat

  • Perinteinen CTP (Kodak Thermoflex II)
  • Kodak NX
  • Analogiset (filmin kautta tehtävät)

Kohopainolaatat

  • Vesipestävät fotopolymeerilaatat

Offset pellit

  • Kodak prosessivapaat pellit Kodak NX laitteistolla

Reprotyöt
Vedostukset
Asemointi